Puerto Rico

View listings

puerto-rico.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Puerto Rico

Fastighet till salu i Puerto Rico

Puerto Rico är en karibisk ö och ett ointegrerat territorium i Förenta staterna, med ett landskap av berg och vattenfall och den tropiska skogen i El Yunque. I San Juan, huvudstaden och huvudstaden, är Green Island-området känt för hotell, strandbarer och kasinon. Gamla San Juan-distriktet kännetecknas av färgglada koloniala byggnader och El Morro och La Fortaleza, två imponerande och gamla fästningar.

Puerto Rico ligger i nordöstra delen av Karibiska havet mellan Dominikanska republiken och Jungfruöarna.

Känd som den karibiska pärlan eller öken av förtrollningen, under din vistelse i Puerto Rico, kommer den här underbara ön att ha mycket att erbjuda dig framför allt om du är intresserad av egendom till salu i Puerto Rico. Men om vi väljer att stanna en längre säsong på ön, måste vi ha all nödvändig information. Om du går för att bo där och du behöver en fastighet till salu i Puerto Rico, löser den här artikeln alla dina tvivel.

En av fördelarna med att bo och leta efter en fastighet till salu i Puerto Rico är att du enkelt kan flytta till USA, eftersom invånarna i detta land inte behöver visum för att komma in i USA. Dessutom används dollarn som valuta, så inflationen påverkar inte sin ekonomi som i övriga Amerika.

Puerto Rico, som är associerad stat, beror emellertid nästan på de beslut som fattas i Förenta staterna, så att medborgarna bara kan rösta i lokala val och att arbetstagarnas rättigheter inte uppfyller de nödvändiga kraven, eftersom lagarna i tvinga i USA att de inte gäller för ön.

Om du vill köpa en fastighet till salu i Puerto Rico måste du veta att livet i Puerto Rico i allmänhet är ganska billigt jämfört med andra länder i världen. Kostnadsbudgeten varierar beroende på det område du bor i och den livsstil du bestämmer dig för att anta.

När det gäller mat är priserna ganska rimliga beroende på var du bestämmer dig för att handla, eftersom det finns privata stormarknader där priserna är högre, men om det kostar mindre, kan du hitta populära marknader där allt ligger till ett mer rimligt pris.

De bästa områdena att bo och leta efter egendom till salu i Puerto Rico är:

San Juan som är huvudstaden i landet, huvudhamnen och platsen med det högsta turistindexet, känt som staden av plattor.

Bayamón: är en liten stad tillägnad chicharron och cowboys.

Ponce som ligger i centrum av byn, det är den majestätiska staden torrt klimat och vegetation och knappa flöden.

Carolina: Känd som land av jättarna.

Mayagüez är den västra sultan av rent vatten, känt för sina mango grödor.

De kan vara intressanta platser där man letar efter fastigheter till salu i Puerto Rico.

  •  
    Flytta till Puerto Rico: allt du absolut behöver veta!

       Kärlek vid första anblicken kan vara titeln på detta vår redaktionella, eftersom den nation som vi idag ska analysera för dig och med dig är verkligen unik och underbar. Vi pratar om ön Puerto Rico. Denna ö stat är en del av USA som ett territorium som inte är inbyggt, och ligger precis i den ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 32477

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

10.16SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

25 m²
Hej, jag ber er att inte blanda ihop mitt budskap lite direkt. Det är bara att jag är spanska, men den finansiella institutionen utomlands, just i Fra...
Cod. 5845

Försäljning 3:a, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

1,212,623.17SEK
Försäljning
3:a

387 m²
Vacker lägenhet till salu i Caguas kommun, 25 minuter från San Juan.3rd golv (Penthouse) framför simning pool.Very privata och peaceful.Resort som liv...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB